geelikynnet

Sinun on oltava kuullut geelikynsistä, jos olet muotitieteilijä tai joku, joka ottaa hyvältä hyvältä. Tämän artikkelin tarkoituksena on kertoa ja selvittää geelikynsien lukijoille ja kuinka voit hyötyä rikkaasti tästä kauniista innovaatiosta manikyyri-maailmassa.

Ennen kuin tarkastelemme geelikynsien 5 parasta etua, katsotaan ensin, mitä geelikynnet edustavat. Geelikynnet ovat yksinkertaisesti joitain pidennyksiä, jotka on luotu tuotteilla, jotka on valmistettu kovasta geelistä, joka kovettuu enemmän valodiodissa (ultraviolettidiodi) tai ultraviolettivalossa.

Geelikynnet on suunniteltu näyttämään melkein kuin luonnolliset kynnet ja korvaamaan naisia, joilla on lyhyet tai epämuodostuneet kynnet. Alla on geelikynsien 5 parasta etua.

Kestävät ja pidemmät kynnet

Jos haluat saada pitkät kynnet, jotka ovat luonteeltaan kestäviä, geelikynnet ovat paras vaihtoehto siellä. Paitsi että se poistaa huolesi luonnollisten lyhyiden kynsien kanssa, se antaa sinulle myös kovan näköiset kynnet.

Tuntuu ja näyttää luonnolliselta

Sinun ei tarvitse huolehtia väärennöksestä tai luonnottomuudesta käyttäessäsi geelikynsiä, koska asia on päinvastoin. Geelikynnet ovat yhtä luonnollisia kuin kynnet, koska geelilakka levitetään ohuina kerroksina joustavuuden ja mahdollisuuden taipua helposti, aivan kuten luonnolliset kynnet. Jopa geeliä levitettäessä, sinulla ei ole hajua! Kyllä, ei mitään!

Geelikynnet kestävät kauemmin

Verrattuna mihin tahansa muuhun kynsiin, kauneushoitolassa laitetut geelikynnet kestävät yli 3-4 viikkoa, hämmästyttävää, eikö? Kyllä, he tekevät verrattuna klassisiin kynsiin siellä, joka on viimeinen tapa lyhyempi kuin geelikynnet. Se ei helposti siru, eikä myöskään kuori tai hajoa. Et myöskään koe tahroja, jotka voivat olla ärsyttäviä, koska geelikynsilakka kulkee ultraviolettivalon läpi, mikä tekee kiillotuksesta kovaa välittömästi.

Kuivuu nopeammin kuin muut kynsituotteet

Geelikynsien kohdalla saat heti kuivua, kun niitä levitetään. Se ei vie liian kauan kuivua kuten tavallinen akryylilakka, jonka kuivuminen kestää useimmiten tunteja. Muu kuin akryylilakka kestää kauemmin, joten vertailua ei tarvita.

Se tarkoittaa, että säästät aikaa salonissa, jos levität sormillesi geelikynnet verrattuna muihin. Kuka ei halua viettää ylimääräistä aikaa katsellen aurinkovarjoja, flip-flop-laukkuja ja hienoja näköisiä yläosia kauppakeskuksessa lähellä sen sijaan, että istuttaisit takapuolesi salonissa odottaen kynsiesi kuivumista?

Monipuolisuus

Kyllä, geelikynnet antavat sinulle runsaasti vaihtoehtoja kokeilla erilaisia ​​muotoja, kokoja ja värejä kuin mikään muu kynsituote siellä. Kuvittele itsesi vaihtavan kynsien värejäsi joka kuukausi? Tätä geelikynsillä on varastossa sinulle.Jos tuoreus, kestävät ja luonnollisen näköiset kynnet ovat mitä haluat luonnolliset geelikynnet Päivin kauneushoitolasta pysyvät parhaimpana vaihtoehtona!