yrityksen perustaminen

Yrittäjät tekevät yleensä pieniä virheitä, jotka ovat riittävän kalliita saadakseen yrityksensä kaatumaan varhaisessa vaiheessa, kun taas toiset saattavat joutua selvitystilaan. Jokaiselle menestyvälle yritykselle, jonka on menestyttävä, tarvitaan strateginen perustelu ja analyysi liiketoimintatavoitteesi saavuttamiseksi. Yrittäjänä, joka yrittää perustaa yritystä, sinun on tiedettävä SWOT-analyysi (vahvuus, heikkous, mahdollisuus ja uhka) sovellettavaksi sellaiseen liiketoimintaan, jolla yrität aloittaa, moraalin ja liiketoimintasuunnitelman tuella.

Alla on joitain virheitä, jotka jokaisen yrittäjän on vältettävä perustettaessa uutta yritystä.

Opi voittamaan pelkosi

Yksi suurimmista virheistä, joita voit tehdä jokaisen yrityksen alkuvaiheessa, on pelätä epäonnistumista. Minkään käynnistyksen aikana sinun ei pitäisi pelätä epäonnistumista, koska epäonnistuminen voi olla avain menestykseen. Ensimmäinen askel paeta pelkoa on olla selvä siitä, miten luot sen.

Luonnosta liiketoimintasuunnitelmasi

Jokaisen yrityksen, joka tarvitsee pitkäaikaista menestystä, on hyväksyttävä strateginen liiketoimintasuunnitelma. Markkinoista tulisi tehdä toteutettavuustutkimus. On suositeltavaa, että sen on perustettava suunnitellun liiketoiminnan toiminta, jonka on sisällettävä käynnistyskustannukset, kiinteät investoinnit ja toimintakustannukset.

Valmista tuloslaskelma, jotta sinun pitäisi pystyä tuntemaan tarvittavat palvelut ja kuinka paljon ne maksavat. Suunnittele suunnitelmasi, suorita markkinatutkimus tai tee markkinatutkimuksia, sillä se antaa sinulle selkeän kuvan tuloista, joita voit odottaa tältä yritykseltä, tarkastele niitä ja analysoi kaikki tiedot varmistaaksesi, että kaikki on ehjä.

Rekisteröi yrityksesi nimi

Toinen iso virhe, jota startup-yritysten tulisi välttää, on riski olla rekisteröimättä yritystään. Yrityksen tai yrityksen rekisteröinnillä on monia etuja. Se antaa sinulle yksilöllisen henkilöllisyyden ja suojaa henkilöllisyyttäsi (tämä osoittaa jonkin verran todisteita siitä, että yritys on laillisesti olemassa, ja sen nimi ja osoite). Kun rekisteröit yrityksesi, se on nyt lain alainen, eikä kenelläkään muulla voi olla samaa nimeä kuin yritykselläsi.

Yrityksesi nimen rekisteröiminen suojaa sinua henkilökohtaiselta vastuulta; Esimerkiksi jos asiat menevät pieleen, se suojaa sinua menettämästä yritystäsi ja omaisuuttasi.

Sijoittajilta on helpompaa saada pankkiluotoja ja sijoituksia. Jos yrityksesi nimeä ei ole rekisteröity, et saa lainaa pankeilta, mikä koskee myös sijoittajia. Mikään sijoittaja ei anna sinulle osuutta, jos yritystäsi ei ole rekisteröity.
Rekisteröi yrityksesi nimi jatkuvuuden vuoksi. Ihmiset elävät ja kuolevat, mutta liike voi kestää ikuisesti, koska ne voidaan siirtää sukupolvelta toiselle.

Ymmärrä markkina- ja kohdeyleisösi

Jotkut yritykset tekevät suuren virheen, koska he eivät ymmärrä palvelemiaan asiakkaita. Mikä tärkeintä, tiedä mitä, miten ja kenelle tuottaa. On suositeltavaa tietää asiakkaiden tarvitsemat tavarat / tuotteet ja tuoda myös uusia palveluja markkinoille.

Rekrytoit vääriä ihmisiä työskentelemään puolestasi

Monet yritykset epäonnistuvat, koska ne eivät rekrytoi erikoistunutta henkilökuntaa. Varmista, että työntekijöilläsi on tarvittavat taidot eri tehtäviin, joita tarvitaan yrityksen tehokkaaseen johtamiseen.