liikekumppani

Ensinnäkin on otettava huomioon joitain asioita ennen kuin harkitset tarvitsetko liikekumppania.

Tässä on 5 vaihetta sen selvittämiseksi, onko liikekumppanille tarvetta.

Pääoma

Se on tietty määrä rahaa yrityksen perustamiseen. On paljon menestyneitä yrittäjiä, jotka tarvitsevat pääomaa yrityksen perustamiseen tai yrityksen siirtämiseen seuraavaan vaiheeseen, mutta joidenkin on vaikea kerätä rahaa. Tässä suhteessa otat huomioon kaikki vastuulliset lähteet ja tarkistat lopputuloksen. Saatat löytää merkittävän kumppanin tältä alueelta. Ehkä pääomasi ei ole standardin mukainen ja lähteet eivät ole luotettavia, kumppanuus on otettava huomioon.

Mahdollisuudet

Seuraavaksi on harkittava kykyäsi: mitkä ovat potentiaalisi. Kuinka pitkälle potentiaalisi voivat mennä, kuinka laajalle se voi levitä, miten se voi viedä yrityksesi eteenpäin seuraavalle tasolle. Mitkä ovat kykysi? Kaikki uudet yritykset eivät vaadi yhtä yrittäjää; jotkut vaativat yhteisiä taitoja; jotkut tarvitsevat kumppaneita, mikä tarkoittaa, että kenelläkään ei ole kaikkia taitoja henkilökohtaisesti; jokaisella on hänen taitonsa ja kykynsä. Jotkut yritykset eivät voi edetä vain yhdellä mahdollisuudella, ja sen on yhdistettävä päätään eteenpäin. Esimerkiksi yrittäjä, jolla on surkeat viestintätaidot, saattaa harkita kumppania, jolla on hyvät viestintätaidot.

Visio

Visioitasi tulisi myös harkita. Ennen yrityksen perustamista olet ehkä määrittänyt suunnitelmasi ja yrittänyt toteuttaa ne. Kun olet toteuttanut ideasi ja luultavasti se ei ollut odotettua, harkitse kumppania ja hänen näkemystään yrityksestä. Jos ideat ovat yhteensopivia, yritys on oikealla tiellä. Sinulla on visio, mutta siinä ei ole luovuutta, luova kumppani voitaisiin harkita.

Yrityksen luonne

Epäilemättä tietyt yritykset vaativat yhteistä työtä, mutta kaikki riippuu yrityksen luonteesta. Harkitse, voiko yritys tuottaa tarpeeksi tuloja kumppanuuden tukemiseksi.

Rahoitettava yritystyyppi on, että jos se pystyy ylläpitämään sinua, se ylläpitää kumppanuusliiketoimintaa, mutta jos se ei ole valmis ylläpitämään sinua, se ei voi pidättää kumppanuusliiketoimintaa.

Yritystoiminnan pituus

Tämä on toinen merkittävä näkökohta. Kuinka kauan yritys on pysyvä, onko se pitkällä vai lyhyellä aikavälillä. Yritys, joka on rakennettu kestämään lyhyellä aikavälillä, ei vaadi kumppania. Pitkällä aikavälillä kumppani on kuitenkin merkittävämpi. Yritys, joka on rakennettu pitkäksi ajaksi, tarvitsee kumppanin. Heidän tulisi luoda visio, joka kasvattaa ja laajentaa liiketoimintaa. Luo uusia tapoja yrityksen rakenneuudistukseen, tuo uusia ideoita, kehitä uusia tapoja voittaa

Nämä ovat muutamia syitä sen selvittämiseen, onko hyvälle liikekumppanille tarvetta.