palautusjuomat

Palautumisjuoma on energiajuoma, jota voidaan käyttää nopeuttamaan kehon palautumiskykyä, mikä puolestaan ​​auttaa henkilöä tekemään enemmän toimintaa, varsinkin kun keho on valmis nopeaan täydennykseen. Palautumisjuoma on tarkoitettu pääasiassa urheilijoille ja ihmisille, jotka harjoittavat yhtä tai toista urheilullista toimintaa.

Palautusjuoman tehokkuus riippuu sen sisällöstä ja siinä on oltava runsaasti proteiinia, hiilihydraatteja ja elektrolyyttejä suoritettavan aktiivisuuden tai harjoittelun mukaan. Se auttaa myös toimittamaan ravinteita, joita henkilö tarvitsee palautumiseen ja synteesiin.

Palautusjuomien ja ravintolisien ottamisessa on paljon väärinkäsityksiä, useimmat väärinkäsitykset ovat:

Suuri proteiinimäärä on elintärkeää toipumiselle

Tämä myytti on väärä, koska jotkut proteiinit ovat välttämättömiä toipumiselle ja suositeltu proteiinimäärä urheilijoille on 0.8g / kg päivässä, ja 2g proteiinin kulutus ei auta palautumisessa tai energia-aineenvaihdunnassa, immuunitoiminnossa, lihassynteesissä jne.

Proteiinin kulutus on parasta heti harjoituksen jälkeen

Harjoittelun jälkeen ei tarvitse keskittyä liikaa proteiiniravintoon, koska on välttämätöntä täydentää hiilihydraatteja. Proteiini on kylläistä ja hidastaa ruoansulatusta ja auttaa pitämään energiatason yllä, jotta urheilija ei tunne nälkää joten myytti proteiinin kulutuksesta heti harjoituksen jälkeen on väärä.

Palautusjuoman tarve jokaisen harjoittelun jälkeen

Palautusjuomat tai nesteen palautusjuoma-seos auttaa toimittamaan elektrolyyttejä, hiilihydraatteja ja proteiineja, jotka voidaan kuluttaa heti harjoituksen jälkeen, kun keho on valmis. Joten myytti siitä, että urheilija tarvitsee palautusjuomaa jokaisen harjoittelun jälkeen on vain myytti, kuten sitä kutsutaan.

Lopuksi on erittäin tärkeää huomata, että juoma sisältää paljon proteiinia ja hiilihydraatti ei ole ihanteellinen, koska sen kaloreiden määrä on enimmäkseen korkea. Jotkut urheilijat, jotka nauttivat runsaasti kaloreita sisältäviä juomia, harjoittavat harjoittelun jälkeen ja syövät paljon aterioita seuratakseen sitä. Parhaat palautusjuomat kovaan harjoitteluun saat Dominus Nutritionin verkkokaupasta.