kynttilät

Oletko juuri muuttanut uuteen taloon ja etsit tapoja sisustaa? Tiedätkö, että kynttilät eivät ole vain kodin valaisemista yksin? Oletko koskaan miettinyt, mitä muuta voi tehdä kynttilöillä, joita sinulla on? Kodin sisustaminen kynttilänjaloilla voi olla erittäin mielenkiintoista ja antaa kodin sisätilalle uuden ilmeen.

Seuraa tämän artikkelin läpi vinkkejä siitä, miten kodin voi muuttaa kynttilöiden avulla, etkä koskaan tule katumaan.

Käytä kynttilänjalkoja, jotka sopivat hyvin kodin väriin

Mene eteenpäin muutamalla kynttilänjalustalla, asuintilojen koristelu kynttilänjalkoilla näyttää olevan hieno idea. Pelkästään lisäämällä modernit, mutta yksinkertaiset kynttilänjalat, jotka sopivat yhteen kotiisi seinien tai verhojen värin kanssa, saat kotiisi mahtavan nykyaikaisen ulkonäön.

Vaikka kynttilänjalustat eivät ole uusia sisustuksen maailmassa korkeuksien kanssa, ne tulevat sisään, ja kotiisi tulee varmasti olemaan tuo mielenkiintoinen sisustus, jos se sekoittuu hyvin kodin yleiseen väriin.

Harkitse valon tuomista kotiisi

Kodeissa ja huoneistoissa, joissa ei ole luonnonvaloja, kynttilät voivat olla hyödyllisiä keinoja stimuloida niiden tunnetta. Helppo tapa on käyttää pöytäkynttilöitä. Aseta vain jokainen kynttilä lasiastiaan ja katsele, kuinka valot heijastuvat lasin läpi kodikkaan kodin kannalta.

Kokeile lasipurkkia

Miksei kokeile lasipurkkia asettamalla muutama kynttilä suureen lasipurkkiin? Vaikka se näyttää yksinkertaiselta, mutta usko minua, se antaa kotiisi sen erinomaisen ilmeen. Älä pysähdy siihen, sisällytä kukkia ja kiviä kynttilänmuodostukseen huomattavan ulkonäön saavuttamiseksi. Viimeiseksi lisää pitkä kynttilä muodostumien keskelle, ja pääset erinomaisella kosketuksella kotiisi. Voit tehdä tämän kotisi eri osissa eikä vain olohuoneessa.

Makuuhuoneesi muuttaminen romantiikkatemppeliksi kynttilöiden avulla

Lyön vetoa, että rakastat tätä vinkkiä enemmän, koska siihen sisältyy sana romanssi, vai mitä? (minä silmäillen sinua). Romanttisten jumalien ja jumalattarien kynttilät voivat muuttaa makuuhuoneesi yhdeksi suureksi rakkauden ja romanssin katedraaliksi ympäri vuoden, jos niitä käytetään huolellisesti. Aseta vain useita sekavärisiä pienen näköisiä kynttilöitä sängyn kojelautaan, jos sinulla on yksi, tai voit mennä kahden kynttilänjalan kanssa, jotka on sijoitettu sängyn molemmille puolille. Saat varmasti rauhallisen ilmeen makuuhuoneessa.

Keskipöydän hyödyntäminen

Voit myös sisustaa olohuoneesi kääntämällä keskipöydän keskiosaksi asettamalla pienikokoiset kynttilät (mieluiten valkoiset kynttilät) tiiviisti puualustalle tai kehykselle. Voit myös käyttää valkoisia ja vihreitä kynttilöitä tai jopa punaista, olohuoneesi väristä riippuen. Löydät uudet ja modernit sisustustuotteet Dezion verkkokaupasta.