rekrytointi

Jokaisen yrityksen menestys on sellaisissa ihmisissä, jotka työnantaja palkkaa. Henkilöstön työkyky määrää yrityksen vahvuuden. Oikeiden ihmisten palkkaaminen on yksi liiketoiminnan haastavimmista näkökohdista. Vuosien mittaan monet yritykset ovat romahtaneet, koska henkilöstö ei pystynyt avaamaan työnantajan tavoitteita.

Siksi he olivat tietämättömiä työnantajan suunnasta. Huonot palkkaukset saattavat pilata yrityksen muutaman kuukauden kuluessa palvelukseen ottamisesta, joten jokaisen työnantajan on tehtävä kaikki mahdollinen sen korjaamiseksi.

Yleisiä virheitä, joita työnantajat tekevät rekrytointiprosessin aikana

Poissaolo rekrytointiprosessin aikana

Jokaisen työnantajan tulee olla läsnä rekrytointiprosessin aikana. Se antaa heille tietää enemmän palkkaamastaan ​​henkilöstä, kun ainakin yksi perustajista on aktiivisesti mukana rekrytointiprosessissa.

Ei tiedä tarkalleen kenet on palkattava

Ennen palkkaamisen aloittamista jokaisen työnantajan on ilmoitettava selkeästi kunkin potentiaalisen työntekijän toimenkuva. Yrityksen kasvun ja vakauden kannalta on välttämätöntä, että sinulla on hyvä tieto siitä, mitä tarvitset henkilökunnassasi. Se sisältää elintärkeät vastuut, luonteen ja taitotyypin, kokemuksen, koulutusvaatimukset, persoonallisuuden piirteet jne. Selkeän työnkuvan kirjoittaminen lisää todennäköisyyttäsi valita oikein.

Jatkuva rekrytointi

Ajatus jatkuvasta rekrytoinnista voi pitää yrityksen taaksepäin pitkään. Yrityksen etenemiseksi työnantajan on yksilöitävä henkilöt, jotka hän haluaa palkata, ja annettava heille tarvittavat välineet menestyäksesi tietyssä tehtävässä. Jos henkilöstö ei vastaa odotuksia, häntä tulee varoittaa, jotta he voivat tehdä joitain muutoksia.

Ei palkata ammattilaisia

Rekrytoinnin aikana on parasta etsiä ammattilaisia. Työnantajat eivät ole enää kiinnostuneita palkkaamaan asiantuntijoita. he haluavat mieluummin halpaa työvoimaa. Voit myös rekrytoida harjoittelijoita ja kouluttaa heitä työhön. Henkilöiden palkkaaminen ilman pätevyyttä tai kokemusta pilaa yrityksen ja vähentää sen nollaan.

Rekrytointi epätoivosta

Kun vuokraat kiireellisestä tilanteesta, sinulla on suuremmat mahdollisuudet tehdä huono vuokraus. Kun yritys menettää avainhenkilön ja tarvitsee korvaamisen, ei ole aika tehdä kiireellistä päätöstä rekrytoinnista. Tässä vaiheessa työnantajan tulisi määritellä rekrytointitarpeensa ja valmistella tarkka aikataulu seuraavaa palkkaamista varten. Kiireellinen rekrytointi vaarantaa yrityksen, jos asianmukaisia ​​toimenpiteitä ei toteuteta.

Jokainen yritys tarvitsee tehokkaan rekrytointistrategian varmistaakseen oikean henkilön työhön. Parhaan ehdokkaan saaminen, jonka visio vastaa yrityksen tavoitteita ja tehtävää, on välttämätöntä liiketoiminnan kasvun kannalta. Siksi jokaisen työnantajan tulisi pyrkiä arvioimaan kunkin ehdokkaan ansiot rekrytointiprosessin aikana varmistaakseen sopivimmat henkilöt työtehtäviin. Katso oman alueesi avoimet työpaikat.